-->

Áramszünet

MVM Démász Áramhálózati Kft tájékoztatja a lakosságot, hogy a közcélú villamos hálózaton előre tervezett munkálatok végzése miatt

2021.04.20-án  08:00 - 16:00 időpontban villamosenergia-szolgáltatás szünetelni fog az alábbi területeken:

Tájékoztató teljes szövege itt olvasható

Díszpolgári cím

Tájékoztatjuk lakosainkat, hogy "Táborfalva Díszpolgára" elismerő címre 2021. április 30-ig lehet írásos javaslatot tenni, az alábbi felhívásban foglaltak szerint:

Javaslattétel díszpolgári címre

Aktuális pályázatok és egyéb lehetőségek - Felső- Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület

Hirdetmény

Kedves Szülők!

A Táborfalvai Napraforgó Óvoda  a  gyermekek a 2021/2022-es nevelési évre történő beíratás rendjéről az alábbi hirdetményt teszi közzé:

 

(Megtekintés/letöltés)

Általános iskolai beiratás időpontja

Az  általános iskolai beiratkozás időpontjáról a Monori Tankerületi Központ

az alábbi  hirdetményt teszi közzé:

Megtekintés/Letöltés

Falugazdász tájékoztatója a rendkívüli helyzetre való tekintettel

A Falugazdász tájékoztatja a lakosságot, hogy  kialakult járványhelyzet miatt a személyes ügyfélszolgálat 2021. április 7-ig szünetel.  

 

Amennyiben mindenképpen személyesen szeretne ügyet intézni  az alábbi telefonszámon egyeztessen időpontot: 29/360-047.

 

Helyszín: Dabas ügyfélszolgálati iroda.

Lakossági tájékoztatás

Tisztelt Lakosaink!

 

A Kormány által 2021. március 8-tól elrendelt védelmi intézkedések alapján Táborfalva közintézményeinek  működéséről az alábbi tájékoztatást adom:

 

1.) Óvoda az ápilis 7-ig elrendelt rendkívüli szünet idején zárva tart. Szülő kérelmére, legfeljebb 20 fő gyermek részére gyermekfelügyeletet biztosítunk. Ebben az időben kizárólag azokat gyermekeket fogadja  az óvoda, akiknek mind két szülője dolgozik – erről munkáltatói igazolást kell bemutatni - és a gyermek felügyelete nem megoldható családon belül.

Nőnap 2021

MÁK Tájékoztató

Több lakosunk jelezte, hogy nem kapta meg a Magyar Államkincstár által a 60 év felettiek részére  év elején postai úton megküldött, koronavírus elleni oltásra szóló regisztrációs lapot. Amennyiben nincs lehetőségük interneten keresztül regisztrálni, az alábbi tájékoztatóban foglaltak szerint kérhetik a regisztrációs lap ismételt megküldését.

Tájékoztató letöltése

Kerti hulladékok égetése, növényzet gondozása

Tájékoztatom Tisztelt Lakosainkat, hogy a Kormány a veszélyhelyzet fennállásának időszakáig nem léptette hatályba azt a törvényi rendelkezést, mely megszüntette 2021. január l-től a kerti hulladékok égetésének a lehetőségét.

 

Ennek értelmében Önkormányzatunk érvényben lévő helyi rendelete alapján avar és kerti hulladék égetése tavaszi időszakban március, április hónapokban engedélyezett.

Oldalak

Feliratkozás www.taborfalva.hu RSS csatornájára