-->

Óvodai beiratkozás 2020!

Tisztelt Szülők!

Az emberi erőforrások minisztere a 2020/2021. nevelési évre történő óvodai beiratkozásról szóló 7/2020. (III.25) EMMI határozatában az óvodai beiratkozások vonatkozásában egyedi eljárási szabályokat határozott meg. Ennek alapján az óvodai felvétel az alábbiak szerint történik:

  1. Óvodaköteles gyermekek felvétele:
  1. A Táborfalvai Napraforgó Óvoda 2020. április 21-ig hivatalból felveszi a (fenntartó  által kiadott lista alapján) a körzetébe tartozó valamennyi olyan óvodaköteles (3. életévét 2020. augusztus 31-ig betöltő) gyermeket, akinek lakcíme Táborfalva és életvitelszerűen a településen él, valamint a gyermekkel kapcsolatosan nem érkezett jelzés arról, hogy más óvoda felvette.
  2. A felvételhez nincs szükség jelentkezési lap kitöltésére, a beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására a gyermek első óvodai nevelésének napján kerül majd sor.
  3. A felvételről a szülőt április 30-ig írásban értesítjük.

A fentiek alapján: ha a Táborfalván lakcímmel rendelkező gyermeket a szülő a táborfalvai óvodába szeretné beíratni, akkor nincs tennivalója az óvoda felé.

Azok a szülők, akik óvodaköteles gyermekeiket másik óvodába szeretné beíratni, akkor ezt a szándékát – a körzetes óvoda nevének és címének megjelölésével – elektronikus úton, telefonon jelezze az általa választott óvoda vezetőjének 2020. április 17-ig és erről Táborfalvai Napraforgó Óvoda vezetőjét is emailben vagy telefonon  értesítse.
 

II. Nem óvodaköteles gyermekek felvétele

Amennyiben az óvodaköteles gyermekek beíratását követően az óvoda szabad férőhellyel rendelkezik, lehetőség nyílik,  azoknak, a  nem óvodaköteles  gyermekek felvételére,  akik 3. életévüket 2020. szeptember 1. és 2020. december 31 közötti időszakban töltik be.

Beiratkozási szándékukról a szülők az óvodát április 6 és 16 között e-mailben vagy telefonon értesítésék.
Felvételükről április 30-ig döntünk, melyről írásban értesítést küldünk.

Kérjük a szülőket, hogy a beiratkozással kapcsolatos kérdéseiket, továbbá amennyiben a felvételi értesítés emailen történő kiküldéséhez hozzájárulnak, email címünkön jelezzék.
 

A Táborfalvai Napraforgó Óvoda elérhetőségei:
email: ovoda@taborfalva.hu
Tel: 06-29-382-008.

 

Kapcsolódó dokumentum:

- Egyéb információk

 

Tisztelettel: Hmíró Ferencné, óvodavezető