-->

Tájékoztató a háziorvosi ellátással kapcsolatban

Tisztelettel tájékoztatom a lakosságot, hogy Önkormányzatunk helyettesítési szerződést kötött dr. Szisz János ortopédiai és traumatológiai szakorvos – háziorvossal, dr. Bajmóczy Géza háziorvos helyettesítésére. Dr. Szisz János heti két alkalommal fogja ellátni a betegeket, körzetektől függetlenül. A rendelési idő szerdánként módosul, így jobban igazodik az Amarillisz Gyógyszertár nyitva tartásához is. Az asszisztensi feladatokat továbbra is Máriás Mihályné Ildikó látja el, mindkét körzetben.

 

Rendelési idők:

Hétfő: 11-17-ig, rendel: Dr. Bajmóczy Géza

Kedd: 08-14-ig, rendel: Dr. Bajmóczy Géza

Szerda: 08-14-ig, rendel: Dr. Szisz János

Csütörtök: 08-14-ig, rendel: Dr. Bajmóczy Géza

Péntek: 08-14-ig, rendel: Dr. Szisz János

 

Dr. Bajmóczy Géza telefonos elérhetősége: 06/20 964-4954

Dr. Szisz János telefonos elérhetősége: 06/20 264-8127, 06/20 390-4111

Ezeken a telefonszámokon mindkét orvost csak a saját rendelési idejében lehet hívni! A rendelő elérhetősége változatlan: 06/29 382-031. Ezt a telefont Ildikó nővér veszi fel a rendelési időben.

 

Vérvétel a megszokott módon hétfőn reggelente 06-08-ig történik. Aki cukorterheléses vizsgálatot szeretne, az pénteken délig jelezze. Kérünk mindenkit, a rugalmasabb ügyintézés, és a vér időben történő elszállításának érdekében, hogy legkésőbb ¾ 8-ig jelenjen meg a rendelőben!

Tisztelettel: Nagy Andrásné, polgármester

 

Az alábbiakban Dr. Szisz János táborfalvi polgároknak írt bemutatkozóját tesszük közzé:

„Tisztelt Táborfalvai lakosok!

 

Szeretnék önöknek pár mondatban bemutatkozni:

 

1979 augusztusában születtem Nagyváradon. Gyerekkoromat Szent Jánoson, Csuján és Sárszegen töltöttem ahol a magyar nyelv mellett a román nyelvet is elsajátítottam anyanyelvi szinten. Nagyváradon érettségiztem, amit az Általános orvosi egyetem követett. Magyarországon a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen honosítottam diplomámat és azt követően több szakterületen szereztem tapasztalatot. Hazai gyakorlati helyek ahol megismertem a szakma fortélyait: Budapesten: Kútvölgyi János, Uzsoki, Bajcsy, Irgalmas rendi, OORI Kórházak. Semmelweis és Pécsi Egyetem Ortopéd és trauma Tanszék klinikái. A Heim Pál kórházban dolgoztam megszakításokkal 8 évig. Mivel tanulás és tapasztalatszerzés utáni vágyam kényszerített az olvasottak felől meggyőződni, elmentem oda ahol a tankönyvek szerzői voltak, vagyis Angliába. Külföldön több mint 3 évet töltöttem, mint szakorvosjelölt. Ez idő alatt gyakorlatot szereztem, mint felvételes/osztályos orvos, általános és gyermekorvoslásban; elmélyítve az általános és ortopéd- traumatológiai ismereteimet egyetemi kórházakban.

 

Üdvözlettel: Dr. Szisz János

Békés életet kívánok minden olvasónak!”