-->

Polgármesteri tájékozatás

Sajnos a hatályban lévő járványügyi szabályok felülírták az adventi rendezvény sorozatunkat is.

 

A Betlehem és az Adventi koszorú teljes pompájában a szokott helyen a Köztársaság téren lesz felállítva, de az adventi gyertyagyújtások csak nagyon szűk körben zajlanak majd, azok részvételével, akik a soron következő gyertyát gyújtják. A Táborfalva Facebook közösségén természetesen közvetítünk minden alkalmat.

 

A Katolikus Karitász csoport meghirdetett egy adventi ablak kereső versenyt, amelyen gyerekek, felnőttek egyaránt részt vehetnek. Ennek részleteit a Karitász csoport Facebook közösségi oldalán találják.

 

A Jókai Mór közösségi színtér karácsonyfa készítő versenyt hirdetett meg az óvodában és az iskolában. Az elkészült karácsonyfákat a Művelődési ház teraszán lehet majd megtekinteni december 6-a után.

 

A Betlehem és az Adventi koszorú mellett egy meglepetés is várja majd az arra járókat.

 

A Képviselő-testület Mikulás csomagjai a megszokott rendben jutnak el a gyerekekhez. Az óvodások csomagjai az oviban kerülnek kiosztásra, az iskolások csomagjai pedig az iskolában. Annak pedig, aki még nem óvodás az Önkormányzat dolgozói fogják eljuttatni.

 

A Covid-19 megváltoztatta az életünket. Visszafogottabbak, óvatosabbak lettünk, követve a járványügyi szabályokat. Mint mindenhol Táborfalván is megnövekedett a fertőzöttek és a karanténban lévők száma. Sajnos már nálunk is van a járványnak halálos áldozata.

A rendőrök munkáját községünkben is a katonák segítik, köszönet ezért nekik!

 

Köszönjük a kereskedelemben dolgozóknak, az egészségügyben dolgozóknak, a szociális szférában dolgozóknak, köztisztviselőinknek, óvodai dolgozóknak, iskolai dolgozóknak egyaránt a kitartást és az odaadó munkát! Köszönet a fegyelmezett magatartásért, amit a lakosság legnagyobb része tanúsít!

 

Vigyázzunk magunkra és vigyázzunk egymásra!

 

Nagy Andrásné, polgármester